fbpx

Rólam

Mák Eszter vagyok, az MJSZ (Magyar Jógaoktatók Szövetsége) által hitelesített ayurvédikus jógaoktató és mentor. 12 éve foglalkozom önfejlesztő technikákkal (jóga, ayurvéda, kognitív technikák), valamint tudatos, egészséges életmóddal, és oktatással.

Jóga tanulmányaimat az ayurvéda tudományával, valamint kognitív technikákkal kiegészítve az utóbbi évek alatt kifejlesztettem az idegrendszer és koncentráció fejlesztésére egy módszertant, amellyel fókuszált, rendszerezett életet teremthetsz magadnak. Jómagam 35 éves koromig küzdöttem a figyelemzavar tüneteivel, így pontosan ismerem a nehézségeket, akadályokat, és mostmár a megoldásokat is.

 

Jelenleg mentor program keretében azokat a technikákat segítem bevezetni a résztvevők életébe, amelyek hosszútávon csökkentik a figyelemhiányt, a koncentrációs zavart és a túlmozgást. Ezen kívül jóga elvonulásokat, és workshopokat szervezek.

Szándékom, hogy a felgyorsult életmód ellenére a koncentrált, kiegyensúlyozott és önazonos életed meg tudd valósítani.

Egyéni konzultáció keretében tudsz velem találkozni, illetve ha ellátogatsz a Középpont Jógastúdióba, ahol a Figyelemerősítő – Focus (EM)Power Jógaórát tartom.

Ha szeretnél stabil, kiegyensúlyozott lenni, megtalálni önmagad, valódi rendeltetésed, keress fel.

“Fókuszáltnak lenni – többek között – azt is jelenti, hogy van célkitűzésed, látod a célod, és elszántan tudsz cselekedni a megvalósításuk felé. Amikor döntést hozol arról, hogy mit teszel adott pillanatban, megalapozod, hogyan használod fel a rendelkezésedre álló időd, forrásaid ahhoz, hogy a lehető legtöbb haladást tudd létrehozni célod megvalósítása felé.”

Képesítéseim:
300 Hrs Ayurvédikus Jógaoktató Képzés (2015)
150 Hrs Gyerekjóga Oktatói Képzés (2017)
100 Hrs Integrált Kommunikációs Képzés (2019)