fbpx

Tapasztaltad már a felismerés testet rázó erejét? Velem – hol máshol, mint – épp a jógamatracomon történt. Két szó rémlett fel bennem akkor. Ayurvédikus jógaoktató. Azonnal leültem a számítógépem elé, és megkerestem az első ayurvédikus jógaoktatói képzést. Nem volt munkám. Idegen országban voltam, de ez mind nem számított. Csak a célomat láttam. Ismét összesűrűsödött fókuszom, és erejéből táplálkozva folytattam a koránt sem zökkenőmentes utat. Eljött három év rendszeres napi szintű jógagyakorlás múltán az ideje annak, hogy oktassam is azt.

Ettől még nem lett minden könnyebb, mint addig. Az élet ugyanúgy hozta tanító jellegű formáját, egy valami mégsem volt többé ugyanaz. Én. A megpróbáltatásokban megváltozott attitűddel vettem részt. A megingathatatlan hit vált gerincem tartópillérévé.

A figyelemzavarral élők sokszor megkapják, sőt maguk is úgy érzik, hogy lusták. Valójában ez nem igaz. Több kliensemnél tapasztalom és látom, hogy rendkívül tevékeny az életük, amivel azonban gond szokott lenni, az a hatékonyság, rendszertelenség, és a motiváció hiánya.

Ugyan a figyelemzavar tünetei okozhatják ezeket, a te TÖRTÉNETED azonban mégsem itt végződik, hanem itt KEZDŐDIK. Elfogadod, és tényként kezeled, vagy kezedbe veszed sorsodat, és elköteleződsz a változtatás mellett. A motiváció itt kezdődik. A motiváció mindenkié.

A programban cselekvés-vezérelten, tematikusan építjük fel ezeket.